Om föreningen


11Föreningen Semlan som är belägen i nedre Torvalla i närheten av dagis och skola, är en förening med 33 st. välplanerade radhus i ett eller två plan, alla med hög standard. Samtliga radhus har egen tomt samt fristående förrådsbyggnader. I gemensamma utrymmen finns garage med motorvärmare och ett sophus.

Till föreningen hör även en ”kvarterslokal” med möjligheter till olika aktiviteter som t ex pingis & dart. Föreningens fest- och samlingslokal finns också i samma kvarterslokal. Även en tvättstuga finns ansluten till kvarterslokalen. Då området var inflyttningsklart under 1981 har våra omsorgsfullt anlagda planteringar av träd, häckar och rabatter hunnit växa på sig och ger nu området en lummig karaktär. Bostadsområdet gränsar även direkt till den verkliga naturen med möjligheter till sköna skogspromenader m.m.

Samtliga medlemmar har ansvar för att föreningen fungerar. För detta krävs det att vi hjälps åt att utföra det arbete som boendet i en samfällighetsförening innebär: styrelsearbete, revisorsarbete, trivselkommité, gårdsskötsel, underhåll, att de gemensamma lokalerna – samlingslokalen tvättstuga och sophus städas och hålls i bra skick.

Varje år behövs 11st medlemmar på olika förtroendeuppdrag, dessa kommer från de 33 hushållen som föreningen består av.

Med andra ord så måste alla hjälpas åt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s