Information från styrelsen om parkeringsplatser

Information från styrelsen

Efter förra styrelsemötet då vi skrev om gästparkeringarna, så har vi tänkt om litegrann. Med tanke på den rådande parkeringssituationen, så kommer vi nu på prov att låta alla våra parkeringar (förutom de uthyrda platserna såklart) att stå till förfogande för oss boende i föreningen. Gäster är givetvis välkomna att stå där också.

Som det ser ut idag så används redan parkeringarna av oss som bor i föreningen. Vi i styrelsen tänker att det enklaste är att ha regler och riktlinjer som alla kan följa med gott samvete, och att se till samfällighetens medlemmars intresse allra först. Vi förstår att många har fler än en bil tex, och att det finns ett behov av att kunna parkera på de parkeringsplatser vi har inom föreningen.

Vi tänkte låta den här lösningen vara på prov nu, och vid nästa årsmöte kan vi utvärdera hur det har fungerat, samt också diskutera om vi behöver installera fler motorvärmarstolpar och eventuellt göra fler fasta hyrparkeringar.

Samtidigt slopar vi också regeln att det bara är tillåtet att boka en tvättid i taget, eftersom det finns gott om lediga tider i tvättstugan varje vecka, och många redan bokar dubbelpass i dagsläget utan några problem.

Hör av er om ni har några funderingar kring detta. Har ni funderingar, tips, tankar eller idéer kring andra saker – hör av er då också.

Mvh styrelsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s