Inför årsmötet den 27 februari 2018

Vi vill påminna om årsmötet nästa tisdag den 27 februari. Verksamhetsberättelse med mera kommer att finnas i din brevlåda inom de närmaste dagarna.
Styrelsen vill förenkla tillsättning av förtroendeuppdragen i Semlans samfällighet har därför lämnat in en framställan till mötet som du ser nedan. (När styrelsen lämnar in ett förslag till årsmötet heter det framställan)
Framställning från styrelsen
Bakgrund:
Vi vill förenkla tillsättande av styrelsen. I dag följer vi en matris där det är bestämt ifrån vilken grupp t.ex. revisor och ordförande kommer ifrån. Det gör det svårt att få personer som vill deltaga i styrelsen. T.ex. en person kan tänka sig att sitta i styrelsen men ej som ordförande vilket var fallet på förra årets årsmöte.
Matrisen som vi har i dag är svår att följa vilket gör att styrelsen varje år får fundera på vad och vem som skall väljas till styrelsen på årsmötet.
Förslag:
Varje grupp skall ha en styrelseledamot, en trivselledamot och en suppleant. Suppleanten är suppleant till både ledamoten och trivselledamoten. Man sitter i 2 år. Halva styrelsen bytts efter 1 år.
Revisor och revisorssuppleant bestäms på årsmötet. Ordförande, kassör och sekreterare bestäms av styrelsen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s